تبلیغات
وبلاگ شماره یک حرفه وفن مدرسه راهنمایی شهید ماشا ا.. ابراهیمی - بفرمائید کباب ترش!

وبلاگ شماره یک حرفه وفن مدرسه راهنمایی شهید ماشا ا.. ابراهیمی

هدف ما ........... پیشرفت شماست ********** دشتی

دوشنبه 9 اسفند 1389

بفرمائید کباب ترش!

نویسنده: Arsalan azadegan   

از جمله غذاهایی که آشپزی مثبت در شماره آذر ماه خود دستور پخت آن را ارائه کرده کباب ترش که یکی از پرطرفدارترین غذاها در بین مردم گیلان است، کبابی با طعمی متفاوت و ترش ...






برای مشاهده بقیه مطلب به ادامه مطلب بروید

برای مشاهده عکس این غذا روی لینک زیر کلیک کنید و آن را دانلود کنید


http://up.iranblog.com/images/g3v5ehrio16yueeslu.jpg



کباب ترش که یکی از پرطرفدارترین غذاها در بین مردم گیلان است، کبابی با طعمی متفاوت و ترش.

 

مواد لازم


500 گرم گوشت راسته گوسفندی
یا فیله بدون استخوان
100 گرم مغزگردو
2 ق غ رب انار ترش
1عدد پیاز
یک دوم  ق چ فلفل
یک دوم  ق چ نمک
1 ق م زعفران آب‌شده

 

طرز تهیه


1 ابتدا گوشت را مانند دیگر کباب‌ها آماده کنید، پیاز را رنده کرده، قطعات گوشت را به پیاز اضافه کنید و خوب ورز دهید.


2مغز گردو را هم آسیاب کنید و به مواد اضافه کنید.


3 رب انار را با آب رقیق کنید و همراه با فلفل و زعفران آب شده به مواد افزوده روی ظرف را پوشانده به مدت 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید.


4هنگام کباب کردن گوشت‌ها را با گوشتکوب دندانه‌دار یا پشت کارد بکوبید و به سیخ بکشید. برای کباب کردن می‌توانید به مدت 45 دقیقه آن را داخل فر قرار دهید.

 

فوت و فن

 

نمک را در آخر و هنگام به سیخ کشیدن به گوشت بزنید. چون افزودن آن از ابتدا موجب سفت شدن گوشت می‌شود.


پیش از کباب کردن گوشت می‌توانید 35 دقیقه آن را در کیوی بخوابانید تا نرم‌تر شود.

نظرات() 
Why is my Achilles tendon burning?
دوشنبه 16 مرداد 1396 10:10 ب.ظ
Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I provide credit
and sources back to your blog? My blog is in the very same area of interest as yours and
my visitors would definitely benefit from some of the information you present here.
Please let me know if this alright with you. Thanks a lot!
vitamin e and foot pain
سه شنبه 13 تیر 1396 03:02 ق.ظ
First off I want to say awesome blog! I had a quick question which I'd like to ask if you
do not mind. I was interested to find out how you center
yourself and clear your head before writing. I've had
a difficult time clearing my thoughts in getting my ideas
out there. I truly do take pleasure in writing but it just seems like
the first 10 to 15 minutes are generally wasted simply just trying to figure out how to begin.
Any ideas or tips? Kudos!
http://plaza.rakuten.co.jp/micabeaudrie/diary/201507120000
چهارشنبه 3 خرداد 1396 08:50 ب.ظ
hello!,I love your writing so a lot! percentage we
keep in touch extra about your post on AOL? I need a specialist in this area to
resolve my problem. May be that's you! Looking forward to look you.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

طبقه بندی

نظرسنجی

    شما در کدام کلاس سوم هستید؟





با سلام.به وبلاگ مدرسه ی شهید ابراهیمی خوش آمدید.با مدیریت آقای دشتی معلم خوب این مدرسه

Oneline users :

JavaScript Codes
width='100'
Time spent here:





Powered by WebGozar

با سلام.به وبلاگ مدرسه ی شهید ابراهیمی خوش آمدید.با مدیریت آقای دشتی معلم خوب این مدرسه

.spanstyle { position:absolute; visibility:visible; top:-50px; font-size:15pt; font-family:Verdana; font-weight:bold; color:#cc0000; } BODY { width:100%;overflow-x:hidden;overflow-y:scroll; } -->

جاوا اسكریپت

IS

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :