هدف ما ........... پیشرفت شماست ********** دشتی
برای مشاهده عکس این غذا روی لینک زیر کلیک کنید و آن را دانلود کنید
مواد لازم
500 گرم گوشت راسته گوسفندی
یا فیله بدون استخوان
100 گرم مغزگردو
2 ق غ رب انار ترش
1عدد پیاز
یک دوم ق چ فلفل
یک دوم ق چ نمک
1 ق م زعفران آبشده
طرز تهیه
1 ابتدا گوشت را مانند دیگر کبابها آماده کنید، پیاز را رنده کرده، قطعات گوشت را به پیاز اضافه کنید و خوب ورز دهید.
2مغز گردو را هم آسیاب کنید و به مواد اضافه کنید.
3
رب انار را با آب رقیق کنید و همراه با فلفل و زعفران آب شده به مواد
افزوده روی ظرف را پوشانده به مدت 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
4هنگام
کباب کردن گوشتها را با گوشتکوب دندانهدار یا پشت کارد بکوبید و به سیخ
بکشید. برای کباب کردن میتوانید به مدت 45 دقیقه آن را داخل فر قرار دهید.
فوت و فن
نمک را در آخر و هنگام به سیخ کشیدن به گوشت بزنید. چون افزودن آن از ابتدا موجب سفت شدن گوشت میشود.
پیش از کباب کردن گوشت میتوانید 35 دقیقه آن را در کیوی بخوابانید تا نرمتر شود.
and sources back to your blog? My blog is in the very same area of interest as yours and
my visitors would definitely benefit from some of the information you present here.
Please let me know if this alright with you. Thanks a lot!