تبلیغات
وبلاگ شماره یک حرفه وفن مدرسه راهنمایی شهید ماشا ا.. ابراهیمی - طرز پخت دو غذای لذیذ چینی یا میگو

وبلاگ شماره یک حرفه وفن مدرسه راهنمایی شهید ماشا ا.. ابراهیمی

هدف ما ........... پیشرفت شماست ********** دشتی

دوشنبه 9 اسفند 1389

طرز پخت دو غذای لذیذ چینی یا میگو

نویسنده: Arsalan azadegan   

در رستوران مینگ تسای، ابتکاری به خرج داده شده. او با دقت فهرستی از غذاهای آلرژی‌زا را تهیه کرده و مواد اولیه آنها را‌شناسایی کرده و در منوی غذایی رستورانش گنجانده است ...





برای مشاهده بقیه مطلب به ادامه مطلب بروید

آشپزی مثبت در شماره آذرماه خود به معرفی دو غذای چینی که با میگو تهیه می‌شوند پرداخته و نوشته است: مینگ‌تسای در یک خانواده آشپز در چین به دنیا آمده و دوران کودکی خود را در آشپز خانه رستوران ماندارین در کنار مادر و پدر آشپز خود گذراند. ولی او هم مثل بچه‌های دیگر درس خواند و سپس از دانشگاه یال موفق به اخذ مدرک مهندسی مکانیک شد. او در کنار درس خواندن تابستان‌ها در آموزشگاه‌های آشپزی به یادگیری آشپزی، آن هم به طور تخصصی از نوع آشپزی شرقی مشغول بود.تا اینکه در یکی از تابستان‌های زندگی‌اش به پاریس رفت و در آنجا در مدرسه آشپزی «لی کوردون بلو» به یادگیری آشپزی به سبک غربی پرداخت.


مینگ پس از گذراندن دوره‌های تحصیلی خود به دور دنیا سفر کرد. قصد او از این سفرها سر زدن به آشپزخانه‌ها و رستوران‌های معروف دنیا بود. او با بازدید از رستوران‌های معروف دنیا سبک آشپزی، پذیرایی و بالاخره مذاق و سلیقه‌های مختلف افراد را در غرب و شرق به طور جداگانه درآورد تا اینکه بداند سبک تلفیقی از این دو چگونه است. سپس به ایالات متحده سفر کرد و در آنجا از دانشگاه کورنل موفق به اخذ دو مدرک مدیریت هتلداری و بازاریابی شد.


تسای پس از این سفرهای پرتجربه اقدام به راه‌اندازی یک کافی‌شاپ و رستوران غذاهای سرد در ولسلی با سبک‌های مختلف شرقی و غربی کرد و تمام اندوخته‌ها و تجارب آشپزی خود را به کار گرفت. دستپخت ‌بی‌نظیر و غذاهای‌های شرقی- غربی او به سرعت در همه جا پیچید و بسیاری برای صرف شام به رستوران او می‌آمدند و از غذاهای لذیذ و خوشمزه‌اش لذت می‌بردند.


در رستوران مینگ تسای، ابتکاری به خرج داده شده. او با دقت فهرستی از غذاهای آلرژی‌زا را تهیه کرده و مواد اولیه آنها را‌شناسایی کرده و در منوی غذایی رستورانش گنجانده است. چون او معتقد است کسانی که به رستوران او مراجعه می‌کنند باید از مواد اولیه چیزی که می‌خورند، مطلع باشند.


او با فرماندار ماساچوست در این زمینه صحبت کرد و قرار شد تا دستور‌العملی را برای رستوران‌های محلی بنویسد تا رستوران‌هایی که غذاهای آلرژی‌زا در رستوران خود پخته و سرو می‌کنند در فهرست منوی غذایی‌شان، مشتریان خود را آگاه سازند. او حتی در منوی غذای رستورانش فهرستی از ارزش غذایی غذاهایش- به طور مثال اندازه کالری و پروتئین و دیگر ویتامین‌های آن- را برای اطمینان هر چه بیشتر مشتریانش ارائه می‌دهد.


این مهندس مکانیک رستوران خود را با چوب‌های بامبو تزئین و طراحی کرده است و حتی دفاتر سفارش غذایش- نیز از جنس بامبو است. او به طبیعت علاقه فراوانی دارد. درضمن همچنین ظروف غذاهایش چه آنهایی که در آن غذا را درست می‌کند و چه آنهایی که در آن غذا را سرو می‌کند، شرقی است.

 

میگوی سرخ شده با پودینگ سیب‌زمینی


 تسای برای پخت میگو دو روش معروف دارد؛ یک روش میگوی سرخ شده با نوعی پودینگ حاوی سیب‌زمینی پخته و کره پر می‌شود  و روش دیگر نوعی غذای چینی است که در آن میگو با انواع سبزیجات آب‌پز واز سس زنجبیل استفاده می‌شود.


مواد لازم برای 4 نفر


500 گرم میگوی پاک شده
 3عدد زرده تخم‌مرغ
 2 عدد سیب‌زمینی متوسط
 300 گرم کره
 1 ق س روغن مایع
 پودر فلفل قرمز و سیاه و کمی نمک (اگر آلرژی فصلی دارید از فلفل سیاه استفاده نکنید)


1در ظرف گودی سه عدد زرده تخم‌مرغ را بزنید تا کاملا صاف شود.


2 بعد سیب‌زمینی‌ها را شسته و آب‌پز کنید. سیب‌زمینی پخته شده را نصف کرده با نصف قالب کره به شکل پودینگ درآورده و کنار بگذارید. سپس بخش دوم کره را در روغن مایع حل کنید (این کار باعث می‌شود تا کره روی حرارت نسوزد.)


3  پس از آن میگو‌ها را روی حرارت زیاد داخل آب‌جوش بیندازید؛ به طوری‌که تنها یک جوش بزند. بعد آنها را درآورده و در آبکش قرار دهید تا کاملا آب آنها گرفته شده و خشک شوند.


4  پس از خشک شدن، میگوها را از داخل برش دهید و پودینگ آماده شده را با قاشقی کوچک لای آن بگذارید و بالاخره آنها را درون مایه تخم‌مرغ به مدت ده دقیقه قرار ‌دهید. یادتان باشد که فلفل و نمک را هم به آن اضافه کنید.


5   در صورت دلخواه پس از این کار می‌توانید میگو‌ها را در پودر سوخاری گذاشته و سپس سرخ می‌کنید. بدین ترتیب دیگر لازم نیست از کره برای سرخ کردن استفاده کنید. ولی در این روش میگو‌ها را روی حرارت ملایمی که کره و روغن در آن آب شده بود قرار می‌دهید تا سرخ شوند.

 

«کونگ پائو توفو» (غذای چینی با میگو)


این غذا یک غذای چینی است به نام کونگ پائوتوفو با سس مخصوص چینی که در 20 دقیقه آماده می‌شود.

 

مواد لازم برای 4 نفر


4 /1 مرغ پوست‌کنده و بدون استخوان آب‌پز که به تکه‌های مربع شکل درآید.
500گرم میگوی آب‌پز شده
3 عدد فلفل دلمه‌ای رنگی (زرد، قرمز و سبز ) که به شکل مربع‌های کوچک خرد شده
 3 عدد سیر تازه خرد شده
 1 شاخه کلم بروکلی  (به تکه‌های کوچک تقسیم شود)
2 تکه زنجبیل (به تکه‌های ریز خرد شود)
 1 قاشق پودر زنجبیل برای تهیه سس
 1 فنجان بادام‌زمینی سرخ شده
 3  قاشق سوپ‌خوری روغن مایع کانولا
2/1 لیوان آبلیموی تازه
 نمک فلفل قرمز و زردچوبه هر کدام نصف قاشق چای‌خوری
 1فنجان سس مایونز فرانسه
 پودر موسیر


1 میگو و مرغ را به طور جداگانه با کمی نمک و زردچوبه آب‌پز کنید. بعد با کمی آبلیمو آنها را در تابه‌ای گود تفت دهید، بادام‌زمینی‌ها را به آنها اضافه کنید و بعد از تفت دادن هر سه آنها را کناری بگذارید.


مرحله دوم: فلفل‌های رنگی، سیر تازه و کلم بروکلی را هم هرکدام به اندازه‌های مساوی و کوچک خرد کنید (بهتر است به شکل مربع خرد شود.)


2 همه مواد را با زنجبیل ریز شده وکمی هم نمک و فلفل مخلوط کرده و در یک قابلمه یا یک بخارپز بدون اضافه کردن آب به مدت 15 دقیقه حرارت دهید تا کمی پخته شود، سپس آن را داخل ظرفی که می‌خواهید سرو کنید، بریزید.


3  پس از آن سس مخصوص غذا را آماده کنید: برای این کار مایونز را با روغن کانولا و بقیه آبلیمو مخلوط کرده و پودر موسیر و زنجبیل را به آن اضافه کنید و آن‌قدر با چنگال بزنید تا سس کاملا صاف و یکنواخت شود.


مرحله پایانی: پس از اینکه سس مخصوص کونگ پائو فوتو آماده شد آن را روی غذا بریزید. به یاد داشته باشید وقتی سس را اضافه کنید که غذا کاملا سرد شده باشد چون این غذا در چین کلا سرد سرو و میل می‌شود.

نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

طبقه بندی

نظرسنجی

    شما در کدام کلاس سوم هستید؟





با سلام.به وبلاگ مدرسه ی شهید ابراهیمی خوش آمدید.با مدیریت آقای دشتی معلم خوب این مدرسه

Oneline users :

JavaScript Codes
width='100'
Time spent here:





Powered by WebGozar

با سلام.به وبلاگ مدرسه ی شهید ابراهیمی خوش آمدید.با مدیریت آقای دشتی معلم خوب این مدرسه

.spanstyle { position:absolute; visibility:visible; top:-50px; font-size:15pt; font-family:Verdana; font-weight:bold; color:#cc0000; } BODY { width:100%;overflow-x:hidden;overflow-y:scroll; } -->

جاوا اسكریپت

IS

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :